Defence Security Asia
Informasi Pertahanan Anda

Defence Security Asia Kini Di Google Play Store

Menerusi aplikasi yang boleh didapati di Google Play Store itu, pembaca dapat melayari segala berita dan analisis berkenaan isu-isu keselamatan dan pertahanan di Asia dan antarabangsa yang diterbitkan oleh laman web Defence Security Asia, yang mula beroperasi sejak setahun lepas.

0 835

(DEFENCE SECURITY ASIA) – Laman web pertahanan dan keselamatan, Defence Security Asia kini memiliki aplikasi sendiri yang boleh dimuat turun dengan mudah daripada Google Play Store untuk telefon/tablet yang menggunakan sistem Android.

Aplikasi Defence Security Asia di Google Play Store itu boleh dimuat-turun di sini: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defencesecurityasia.dsanews

Menerusi aplikasi itu, pembaca dapat melayari segala berita dan analisis berkenaan isu-isu keselamatan dan pertahanan di Asia dan antarabangsa yang diterbitkan oleh laman web Defence Security Asia, yang mula beroperasi sejak setahun lepas.

Sejak mula beroperasi kira-kira setahun yang lepas, Defence Security Asia telah menerbitkan lebih dariapda 1,300 artikel dan analisis tentang isu-isu keselamatan dan pertahanan yang membelenggu rantau Asia dan dunia.

Selain laman web, berita-berita dan analisis oleh Defence Security Asia juga boleh didapati menerusi media sosial seperti Twitter, Facebook, Instagram dan Telegram, dengan keseluruhan jumlah pengikut mencecah 100,000.

Laman web Defence Security Asia dimiliki oleh syarikat, H Dotcom Ventures yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

FA-50

 

 

DEFENCE SECURITY ASIA

Comments
Loading...